Být pekařem, umět upéct chleba, koláč nebo vánoční cukroví, je krásné a voňavé řemeslo. Chceš-li poznat různé druhy mouky, cukru, koření a dalších surovin a naučit se, jak se dělají různé druhy těsta a pečou různé druhy pečiva, pak se určitě přihlaš do tohoto kurzu.
Nabízíme ti:
- naučíš se něco málo z pekařské teorie a vše si prakticky vyzkoušíš
- upečeš pro sebe a svoje kolegy voňavou housku, mazanec, bábovku nebo vánoční cukroví
- pracovat budeš v malé skupině (max. 12 účastníků) pod vedením zkušených lektorů v příjemném prostředí naší kuchyně
- dozvíš se, co vše musí pekař vědět a umět
- naučíš se nové věci a zapojíš vlastní um a tvořivost
Kurz je určen pro toho, kdo:
- rád vaří a peče
- zajímá se o výživu a potraviny
- má rád oslavy a tradiční svátky
- je tvořivý a rád experimentuje
Dozvíš se:
- o různých druzích těsta a jejich využití
- naučíš se rozlišovat různé druhy mouky, sladidel a dalších potřeb pro pečení
- vyzkoušíš si různé pracovní postupy a „vychytávky“, které ti při pečení pomohou
- vyzkoušíš si i nepečené dobroty nebo RAW dezerty
Dále tě čeká:
- praktické pečení různých sezónních dobrot a jejich ochutnávka
Pro přihlášení na program využijte zelenou ikonu "Přihlásit na program".